РТ-3-03-00-01 Барабан спирачен за торачка РЦ-2,5М

Части / части за Торачки / РТ-3-03-00-01 Барабан спирачен за торачка РЦ-2,5М
Каталожен Номер: 071981

РТ-3-03-00-01 Барабан спирачен за торачка РЦ-2,5М