РТ-3-03-00-01 Барабан спирачен за торачка РЦ-2,5М оригинален

ЧАСТИ / части за ТОРАЧКИ / РТ-3-03-00-01 Барабан спирачен за торачка РЦ-2,5М оригинален
Каталожен Номер: 071981

РТ-3-03-00-01 Барабан спирачен за торачка РЦ-2,5М оригинален